Yrkesklättring

– Uppdrag i höghöjdsarbeten

Läs vårt material om vad som erbjuds inom industri. Kontakta oss om du har frågor.

Läs vårt material om vad som erbjuds
inom industri. Kontakta oss om du
har frågor.

Fallskyddsmontage

Vi är experter på kostnadseffektiva lösningar med hjälp av Rope Access teknik (industriellklättring). Tekniken är en metod för att utföra höghöjdsarbeten på svåråtkomliga platser. Arbetena utförs främst inom industri och i fastighetsbranschen. Med stor kunskap och med engagemang ser vi till helheten när höghöjdsarbeten ska utföras.

Vid montage av fallskydd använder vi oss av smarta lösningar med vajer- och skensystem. Där vi alltid ser till kundens unika situation och arbetsförhållanden när vi utformar den bästa lösningen. Systemen håller yttersta kvalitet och är ledande på marknaden.

Underhåll/Sanering

yrkesklättrare som utför arbeten i rep

Sanering och underhåll är av högsta prioritet för att hålla utrustning i gott skick.

För att skapa bästa möjliga arbetsmiljö utför vi underhåll inom industri och fastighet på exempelvis svåråtkomliga platser, slutna utrymmen och höga byggnader. Det kan vara exempelvis rengöring, nedtagning av sot i pannor, underhåll på fasader och tak.

Besiktning & Inspektion

tekniker som besiktar det fasta fallskyddet

 

I förstadiet till ett projekt eller vid en uppkommen situation, finns behov av att se över installationer, strukturer eller byggnader genom att göra en besiktning eller inspektion.

Vi hjälper våra kunder att snabbt komma på plats och säkerställer att alla underlag dokumenteras.

Säkerhetsrådgivning

Säkerhetspersonalen går igenom fallskyddet

För att få den bästa arbetsmiljön på din arbetsplats, samt en säker och trygg miljö, hjälper vi dig som  säkerhetskonsulter där vi bistår just er arbetsplats. Vi kan till exempel ge förslag till hur ni kan förbättra arbetsmiljön eller agera som säkerhetspersonal vid industristopp.

Kontroll av PPE

Utrustning inom fallskydd såsom personligt fallskydd och fasta fallskyddssystem ska enligt lag kontrolleras varje år, för att säkerställa användarnas säkerhet. Vi utför kontroll av utrustning för att bekräfta produkternas kvalitet och att den fortfarande är säker att använda.

Christoffer Brattlöf

Christofer Brattlöf

Wojciech Wisniewski

Christopher Bäckström

För fler kontakter, klicka här!