skip to Main Content

Läs vårt material om vad som erbjuds inom Industri. Kontakta oss om du har frågor.

Fallskyddsmontage

Vi är experter på kostnadseffektiva lösningar med hjälp av Rope Access teknik (industriellklättring). Tekniken är en metod för att utföra höghöjdsarbete på svåråtkomliga platser. Arbetena utförs främst inom industri och i fastighetsbranschen. Med stor kunskap och med engagemang ser vi till helheten när höghöjdsarbeten ska utföras.

Vid montage av fallskydd använder vi oss av smarta lösningar med vajer- och skensystem. Där vi alltid ser till kundens unika situation och arbetsförhållanden när vi utformar den bästa lösningen. Systemen håller yttersta kvalitet och är ledande på marknaden.

Underhåll/Sanering

Vi utför underhåll inom industri och fastighet på exempelvis svåråtkomliga platser, slutna utrymmen och höga byggnader.

Besiktning och inspektion

I förstadiet till ett projekt eller vid en uppkommen situation, finns behov av att se över installationer genom att göra en besiktning. Vi hjälper våra kunder att snabbt komma på plats och säkerställer att alla underlag dokumenteras.

Uppdrag besiktning och inspektion

Säkerhetsrådgivning

För att få den bästa arbetsmiljön på din arbetsplats, samt en säker och trygg miljö, hjälper vi dig som  säkerhetskonsulter där vi bistår just er arbetsplats. Vi kan till exempel ge förslag till hur ni kan förbättra arbetsmiljön eller agera som säkerhetspersonal vid industristopp.

Kontroll av PPE

Utrustning inom fallskydd såsom personligt fallskydd och fasta fallskyddssystem ska enligt lag kontrolleras varje år, för att säkerställa användarnas säkerhet. Vi utför kontroll av utrustning för att bekräfta produkternas kvalitet och att den fortfarande är säker att använda.

Christofer Brattlöf

Christofer Brattlöf

Verksamhetsansvarig
010-410 44 51
christofer@roofac.se

Back To Top
×Close search
Sök