skip to Main Content

Vi på Roofac är specialister inom industriklättring och fallskydd. Vi levererar heltäckande säkerhetslösningar till våra kunder.

Roofac AB etablerades år 2010 av Stefan Bäckström som har många års erfarenhet inom tak- och plåtslageribranschen. Företagsidén var att erbjuda kunderna tids- och kostnadseffektiva underhållslösningar med hjälp av Rope Access (industriklättring).

Med tiden har företaget utvecklats och vi kan idag erbjuda ett komplett sortiment av fallskydd, såsom personligt fallskydd, temporära fallskydd, fasta system samt utbildningar inom fallskydd.

Våra kunder är verksamma inom industrin och fastighetsförvaltning. Den vanligaste typ av arbete som vi utför är inspektioner, underhållsarbeten och reparationer på svåråtkomliga platser, eller på höga höjder.

Genom vårt stora återförsäljarnätverk kan vi erbjuda ett komplett sortiment av personligt fallskydd. Några av våra största återförsäljare är Swedol, Grolls, Bevego och Areco direct. Genom vår samarbetspartner Stavdal, kan vi erbjuda uthyrning av våra produkter.

Back To Top
×Close search
Sök