Fallskyddsnät – skydd för arbetstagare och material på hög höjd

Ett fallskyddsnät fångar upp både den som arbetar och material, men skyddar också personer och material på lägre nivåer från skada, vid eventuella fall vid arbete på hög höjd. Fallskydd som är väl utfört, med bland annat ett fallskyddsnät, ger såväl säkerhet som flexibilitet. Att använda fallskyddsnät minskar också känslan av hög höjd, vilket innebär att eventuell höjdrädsla kan minska hos den som utför arbetet och leder i sin tur till ökad effektivitet.

Roofac kan du vända dig till när du behöver:

  • Skräddarsydda fallskyddslösningar. Olika arbetsplatser innebär olika behov. Därför anpassar vi alltid varje fallskyddslösning utefter de unika behov och förutsättningar som finns.

  • Utbildning för säkert arbete på hög höjd. Rätt fallskyddsutrustning kräver också rätt förutsättningar. Vi erbjuder utbildningar för alla som använder fallskyddsutrustning, så att de kan utföra arbetet på ett säkert och kontrollerat sätt.

  • Produkter av högsta kvalité. Vårt sortiment består av produkter från marknadsledande varumärken som utmanar alla andra märken beträffande kvalité, användarvänlighet och pris.

  • Experter på kostnadseffektiva lösningar. Med kostnadseffektiva lösningar vid arbete på hög höjd, är vi ett givet val av fallskyddsexperter för både industri och fastighetsbranschen.

  • Stort återförsäljarnätverk. Genom vårt breda nätverk av återförsäljare kan vi erbjuda ett komplett sortiment av personligt fallskydd att både köpa och hyra.

Vill du veta mer våra fallskyddsnät?

När du är i behov av köpa eller hyra fallskyddsnät är du varmt välkommen till oss på Roofac. Fallskyddsnät finns i olika storlekar och varianter som både är person- och materialuppfångande. 

Kontakta oss gärna och berätta om de behov och förutsättningar du har för ändamålsenlig rådgivning och bästa lösning därefter. Varmt välkommen.

Karlstad

Västanvindsgatan 24
652 21 Karlstad

Stockholm Nord

Voltgatan 24P
195 60 Arlandastad

Stockholm Syd

Harpsundsvägen 185
124 59 Bandhagen

Copyright, all rights reserved, Roofac AB, 2023

Webbplats av area81.se

Återförsäljare

Få en offert

Bli en återförsäljare