Roofac fallskyddsräcke för lutande tak

RSS fallskyddsräcke är ett snabbt och smidigt system att sätta upp med många fördelar. Dels det snabba montaget och dess vikt, men även att det bara är skydd runt taket, vilket skapar en bra miljö för den som utför arbetet och fastigheten utan att skada dess fasad.

Fördelar med fallskyddsräcke:

  • Snabbt montage
  • Lätt vikt
  • Bra skydd
  • Ingen påverkan på fasaden

Fallskyddsräcken godkända enligt EN13374

Med engagemang och kunskap levererar vi kostnadseffektiva helhetslösningar till kunder inom bygg, fastighet och industri. Vi kan bland annat erbjuda fallskyddsräcken (godkända enligt EN13374) för såväl platta tak, som lutande tak upp till 60 grader.

 

Alla våra fallskyddsräcken sitter i en hängränna eller mot en kant som är minst 60 mm hög och har en vilande arm som ligger mot fasaden. Varje enhet har en låg vikt som är enkel att montera.

 

Vid större arbeten behövs kollektivt fallskydd i form av ställning eller räcke. Läs mer.

Vad du kan förvänta dig med Roofac

  • Skräddarsydda fallskyddslösningar. Olika arbetsplatser innebär olika behov. Därför anpassar vi alltid varje fallskyddslösning utefter de unika behov och förutsättningar som finns.

  • Utbildning för säkert arbete på hög höjd. Rätt fallskyddsutrustning kräver också rätt förutsättningar. Vi erbjuder utbildningar för alla som använder fallskyddsutrustning, så att de kan utföra arbetet på ett säkert och kontrollerat sätt.

  • Produkter av högsta kvalité. Vårt sortiment består av produkter från marknadsledande varumärken som utmanar alla andra märken beträffande kvalité, användarvänlighet och pris.

  • Experter på kostnadseffektiva lösningar. Med kostnadseffektiva lösningar vid arbete på hög höjd, är vi ett givet val av fallskyddsexperter för både industri och fastighetsbranschen.

Behöver du hyra fallskyddsräcke?

Hos oss kan du både köpa och hyra fallskyddsräcke och annan fallskyddsutrustning. Läs mer om uthyrning. Det är dina behov och förutsättningar som styr. Kontakta oss gärna och berätta mer, så hjälper vi dig att ta fram den bästa lösningen. Varmt välkommen.