Fallskydd ställning – En del av kollektivt fallskydd

Fallskydd i form av ställning ingår i kollektivt fallskydd, eller gemensamma skyddsåtgärder, och är vad som i första hand ska användas vid arbete på hög höjd från 2 meter där risk för fall föreligger. Det kan handla om att arbetet utförs med hjälp av arbetsplattformar, ställningar eller andra typer av fallskydd som en arbetstagare inte har på sig själv.

Kompletta paket av fallskydd för ställning

Fallskyddspaket för ställning är kompletta lösningar för de användare som arbetar på ställning. Paketen är utrustade med sele och någon form av utrustning för att ta sig fram. Läs mer om våra ställningspaket.

Vad vi på Roofac kan erbjuda

  • Skräddarsydda fallskyddslösningar. Olika arbetsplatser innebär olika behov. Därför anpassar vi alltid varje fallskyddslösning utefter de unika behov och förutsättningar som finns.

  • Utbildning för säkert arbete på hög höjd. Rätt fallskyddsutrustning kräver också rätt förutsättningar. Vi erbjuder utbildningar för alla som använder fallskyddsutrustning, så att de kan utföra arbetet på ett säkert och kontrollerat sätt.

  • Produkter av högsta kvalité. Vårt sortiment består av produkter från marknadsledande varumärken som utmanar alla andra märken beträffande kvalité, användarvänlighet och pris.

  • Experter på kostnadseffektiva lösningar. Med kostnadseffektiva lösningar vid arbete på hög höjd, är vi ett givet val av fallskyddsexperter för både industri och fastighetsbranschen.

  • Stort återförsäljarnätverk. Genom vårt breda nätverk av återförsäljare kan vi erbjuda ett komplett sortiment av personligt fallskydd att både köpa och hyra.

Behöver du hyra fallskydd för ställning?

Hos oss kan du både köpa och hyra fallskydd. På Roofac hyr vi ut såväl kompletta paket, som delar av fallskyddsutrustning. Kontakta oss gärna och berätta mer om dina behov, så hjälper vi dig att ta fram den bästa lösningen. Varmt välkommen.