Roofac

« Bakåt

Fallskyddsutbildning Bas


Kursbeskrivning

Arbetar du inom ett utsatt område där det finns risk för fall till lägre nivå eller utför arbeten i slutna utrymmen?

Då är det viktigt med rätt kunskap, utbildning samt utrustning för att kunna utföra arbetet på ett säkert och kontrollerat sätt.

Vi på Roofac har mångårig erfarenhet inom yrkesklättring och har ett brett utbud av utbildningar. I vår nybyggda träningsanläggning har vi möjlighet att ge er en realistisk träning i uppbyggda miljöer för olika yrkeskategorier och scenarier.

Fallskyddsutbildning heldag är en utbildning som riktar sig till dem som arbetar där det föreligger risk för fall inom exempelvis industrin. Här får man lära sig vilka lagar och normer som reglerar arbete på höjd samt genomföra praktiska övningar i hur man använder personlig skyddsutrustning.

Kursinehåll

  • Lagar och normer
  • Fallskydd i teorin
  • Praktisk träning

Kursens mål

Efter kursen skall deltagaren kunna använda fallskyddssele, ha kännedom om lagar och regler och veta när fallskydd skall användas i enlighet med AFS 2001:3 Användning av Personlig fallskyddsutrustning.

Målgrupp

För dig som ska använda fallskyddssele i mindre komplexa situationer. Denna grundläggande utbildning ger dig kunskap om olika tekniker för att arbeta säkert på höjd samt allmän kunskap om personlig skyddsutrustning.

Tid

1 dag, 08:00 - 12:00

Pris

Deltagaravgift 1 995 SEK exkl moms
26 oktober, 08:00 - 12:00
Karlstad
Inga platser kvar
Intresseanmälan Fullbokad
17 november, 08:00 - 12:00
Karlstad
5 platser kvar
15 december, 08:00 - 12:00
Karlstad
10 platser kvar

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×